کد: 199704204 بهمن 1402 ساعت 14:29

چهره عیسی با پیراهن پرسپولیس خندان شد!

عیسی آل‌کثیر که ماجراهای زیادی را با پرسپولیس پشت سر گذاشته یک بار دیگر لباس قرمز را برتن کرد.
چهره عیسی با پیراهن پرسپولیس خندان شد!

به گزارش "ورزش سه"، عیسی آل‌کثیر مهاجم جنوبی و گلزنی است که در مقطع اول حضورش در پرسپولیس نیمی از مدت قرارداد دو ساله خود را به دلیل محرومیت و مصدومیت دور از میادین بود.

این بازیکن که فصل گذشته در نیم فصل دوم به پرسپولیس اضافه شده بود توانست با گلزنی در بازی‌های حساس از جمله دیدار برابر سپاهان و استقلال کمک شایانی به قهرمانی‌های پرسپولیس بکند.

در شرایطی که هواداران پرسپولیس از او حمایت زیادی داشتند انتظار جدایی عیسی را به هیچ وجه نداشتند اما او به سپاهان پیوست و رقیب اصلی این تیم شد.

حضور عیسی در سپاهان طولانی نشد تا او پس از نیم فصل دوری به اردوگاه سرخ برگردد. او امروز در تمرین پرسپولیس در ورزشگاه کاظمی شرکت کرد.جالب اینکه این بازیکن که اغلب چهره جدی و اخمو دارد در ورزشگاه تمرین پرسپولیس سرحال و خوشحال به نظر می‌رسید.

1982521
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

چهره عیسی با پیراهن پرسپولیس خندان شد! | ورزش سه