کد: 199732305 بهمن 1402 ساعت 20:3030.4K بازدید

پرسپولیس - پیکان و نکته‌ای که مغفول ماند

یکی از دیدارهای تدارکاتی عجیب در فوتبال ایران، ظهر چهارشنبه رقم خورد.
پرسپولیس - پیکان و نکته‌ای که مغفول ماند

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال پرسپولیس قبل از عزیمت به اردوی امارات، یک بازی تدارکاتی مهم مقابل پیکان در برنامه خود گنجاند. سرخپوشان که هنوز سرمربی خود را به صورت رسمی نشناخته‌اند، با حضور اوسمار، مهرداد خانبان، محمد عسگری و لوسادا، پرسپولیس را مقابل پیکان به زمین فرستادند.

این تیم در زمین خود، از ترکیب اصلی منهای ملی‌پوشان سود برد. در مقابل، رضا عنایتی هم در ترکیب تیم خود، به چند بازیکن جوان از جمله علی‌اصغر صادقی و افشین صادقی در ترکیب نیمه نخست میدان داد. در دقیقه 60 اتفاق عجیبی رقم خورد. هر 11 بازیکن پرسپولیس به صورت همزمان از زمین خارج شدند و جای خود را به 11 بازیکن امید دادند.

1982982

همزمان، عنایتی نیز دست به ترکیب تیمش برد و بازیکنانی نظیر مبین دهقان، عرفان باقری، کیوان صیامی، امیر شهیم، امیرحسین عزیزی، ابوالفضل زمانی، نیما احمدی، علیرضا افخم، علیرضا همایی‌فر و... را به زمین فرستاد. بازیکنانی که شاید در طول فصل، فرصت زیادی برای حضور در میدان نداشته باشند.

در واقع 30 دقیقه پایانی دیدار پرسپولیس و پیکان، جدال بازیکنان امید و جوانان هر دو تیم بود که در بطن این بازی مغفول ماند. همان دقایقی که پیکان توانست بارها خلق موقعیت کند اما از تغییر نتیجه بازماند.

1982983
1982984
1982985
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار