کد: 199812108 بهمن 1402 ساعت 23:54

غم، اشک و ماتم: اماراتی‌ها از حال رفتند! (عکس)

بازیکنان امارات با چهره‌های درهم نظاره‌گر خوشحالی بازیکنان تاجیکستان بودند.
غم، اشک و ماتم: اماراتی‌ها از حال رفتند! (عکس)

به گزارش ورزش سه، بازیکنان تیم ملی امارات پس از حذف از مسابقات با چهره‌هایی درهم، همراه با اشک و بغض زمین مسابقه را ترک کردند تا جام ملت‌های 2023 برای آنها به تلخ‌ترین شکل ممکن به پایان برسد.

آنها که یک بار در دقیقه 5+90 به بازی برگشته بودند و شانس حضور در ادامه تورنومنت را داشتند بار دیگر در ضربات پنالتی مغلوب شدند تا میزان ناراحتی و حسرت آنها دوچندان شود.

بازیکنان امارات پس از گلزنی رستم سایروف با چهره‌هایی عجیب وسط زمین ایستاده بودند و گلزن آنها خلیفه الحمدی از شدت ناراحتی روی زمین افتاد و دیگر بازیکنان این تیم هم خوشحالی تاجیکستانی‌ها را نظاره گر بودند.

1984233

اماراتی‌ها در این تورنمنت امیدهای زیادی برای حضور در مراحل پایانی داشتند و پیش از شروع بازی‌ها در رسانه‌های عربی از تیم یکدست و مدعی آنها صحبت می‌شد اما خیلی زود از مسابقات کنار رفتند و عملکرد ضعیفی در طول مسابقات ارائه کردند، یک پیروزی مقابل هنگ کنگ، تساوی مقابل فلسطین و شکست مقابل ایران در مرحله گروهی و شکست مقابل تاجیکستان در ضربات پنالتی کارنامه آنها در این مسابقات بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار