کد: 199883311 بهمن 1402 ساعت 19:20

لیگ برتر والیبال؛

شوک به گنبد: ترمز یاران فرهاد قائمی را کشیدند

شهرداری گنبد در مقابل تماشاگران پر شور خودی شکست سنگینی خورد.
شوک به گنبد: ترمز یاران فرهاد قائمی را کشیدند

به گزارش "ورزش سه"، گنبدی‌ها این هفته و در شهرآورد استان گلستان میزبان پاس گرگان بودند و سه بر دو مغلوب حریف شدند.

شهرداری گنبد که ست نخست را با برد 25 بر 15 آغاز کرد در ست دوم و سوم 22 بر 25 و 20 بر 25 نتیجه را به حریف واگذار کرد تا گنبدی‌ها در ست چهارم به تلاش ادامه دهند. در چهارمین ست شهرداری گنبد 25 بر 17 پیروز شد تا این مسابقه در ست پنجم ادامه یابد.

در ست پنجم پاس گرگان 15 بر 13 به پیروزی رسید تا این دیدار حساس و حیثیتی برای علاقه‌مندان دو تیم به سود پاس پایان یابد و نماینده گرگان برد دور رفت خود را تکرار کند.

پاس گرگان با 10 برد و 26 امتیاز در جایگاه نهم و شهرداری گنبد با 6 برد و 21 امتیاز در جایگاه سیزدهم باقی خواهد ماند.

خلیل یگانه‌مجد نماینده سازمان لیگ، امیر صداقت ناظر فنی و داوری، قادر صادقی داور اول و سیدمحمدمهدی موسوی داور دوم این مسابقه بودند. 5 هزار تماشاگر نظاره‌گر این مسابقه بودند که به مدت دو ساعت و 38 دقیقه ادامه یافت.

در یکی دیگر از این دیدارها پیکان تهران در سالن مهران مشهد مهمان نیان الکترونیک بود و سه بر دو به پیروزی رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شوک به گنبد: ترمز یاران فرهاد قائمی را کشیدند | ورزش سه