کد: 199929214 بهمن 1402 ساعت 04:12

برشی از زندگی پرماجرای آقای گل جام ملت‌ها

ایمن حسین: پدرش را کشتند، برادرش را ربودند

نشریه مارکا در گزارشی به اتفاقات زندگی ایمن حسین، مهاجم تیم ملی عراق، پرداخته است.
ایمن حسین: پدرش را کشتند، برادرش را ربودند

به گزارش "ورزش سه"، مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا آغاز شده است اما حاشیه‌های حذف عراق برابر اردن با نتیجه ۳-۲ همچنان ادامه دارد. مسابقه‌ای که با اخراج سورئال ایمن حسین به حاشیه کشیده شد.

او در ۴ بازی ۶ گل به ثمر رسانده و همچنان بهترین گلزن جام ملت‌های آسیاست. او در دقیقه ۷۷ بازی با اردن گل دوم تیمش را به ثمر رساند و به دلیل خوشحالی طولانی با کارت زرد دوم علیرضا فغانی، داور بازی، روبرو شد.

خسوس کاساس، سرمربی تیم ملی عراق، در گفتگو با مارکا در مورد اخراج ایمن حسین گفته است: «خوشحالی گل اول اردن یک دقیقه و ۲۵ ثانیه طول کشید. داور زرد دوم را پس از یک دقیقه و ۱۰ ثانیه به بازیکن ما نشان داد. 
در تورنمنتی مانند این، اخراج باید یک چیز جدی باشد. به‌خصوص زمانی که شما معیارهایی برای سنجش موضوع دارید.»

1986220

پدرش را به قتل رساندند و برادرش را ربودند

متأسفانه آنچه در اردن اتفاق افتاد در مقایسه با آنچه حسین در زندگی خود از سر گذرانده است، چیزی نیست. مهاجم عراق در منطقه‌ای تحت کنترل داعش بزرگ شد که بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ هدف بمباران کشورهای ائتلاف بین‌المللی علیه داعش بود.

موارد بسیار بیشتر و متأسفانه بسیار بدتری وجود دارد. پدرش که یک افسر ارتش عراق بود، در جریان حمله القاعده به بغداد در سال ۲۰۰۸ به قتل رسید. برادرش هم که یک نیروی پلیس محلی بود، ربوده شده و طبق گفته خود حسین، هنوز سرنوشت او نامشخص است.

او در مصاحبه‌ای قبلا گفته بود: «هیچکس واقعاً نمی‌داند دقیقاً چه اتفاقی برای او افتاده است. این اولین داستان خانواده من نیست و احتمالاً آخرین هم نخواهد بود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ایمن حسین: پدرش را کشتند، برادرش را ربودند | ورزش سه