کد: 199968915 بهمن 1402 ساعت 13:21

چرا VAR دخالت کرد؟

همه دنیا دیدند گل ما سالم بود غیر از داور!

خیرونا دیشب دو امتیاز دیگر از دست داد و میشل در پایان بازی به گل مردود شده تیمش اعتراض شدید داشت.
همه دنیا دیدند گل ما سالم بود غیر از داور!

به گزارش "ورزش سه"، خیرونا می‌توانست دیشب در زمین خود با برتری برابر رئال سوسیداد موقتا و قبل از دربی مادرید صدرنشین شود ولی این فرصت خوب را از دست داد. بازی برابر بود و هر دو تیم به یک گل نیز دست یافتند که مردود اعلام شد.

1984344

میشل، مربی خیرونا، نسبت به گل مردود تیمش در نشست خبری بعد از بازی اعتراض داشت و گفت: «همه دنیا دیدند که گل ما سالم بود غیر از داور VAR. چهل ثانیه قبل از گل، بازیکن ما در آفساید بود ولی بعد از آن سه بار موقعیت و جریان بازی عوض شد تا گل زدیم. درک نمی‌کنم چطور VAR روی این صحنه دخالت کرد؟ زمان زیادی نسبت به صحنه آفساید و گل وجود داشت و رد شدن گل غیرمنصفانه بود.»

میشل همچنین در پایان مسابقه اخراج نیز شد: «اعتراض من به این بود که داور باید در دقایق پایانی یک صحنه آوانتاژ می‌داد. البته قبول دارم اعتراضم شدید بود و باید بیشتر خودم را کنترل می‌کردم. من هرگز به داور بی‌احترامی نکردم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

همه دنیا دیدند گل ما سالم بود غیر از داور! | ورزش سه