کد: 200249527 بهمن 1402 ساعت 05:00

دستور کادرفنی الاتحاد عربستان: استراحت ممنوع

کادر فنی الاتحاد عربستان به بازیکنان این تیم اجازه اقامت در ازبکستان ندادند.
دستور کادرفنی الاتحاد عربستان: استراحت ممنوع

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که الاتحاد عربستان در دیدار خارج از خانه خود از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل نوبهار ازبکستان به تساوی بدون گل رضایت داد، سران این تیم تصمیم به اقدام جالبی گرفتند.

کادر فنی الاتحاد عربستان بلافاصله پس از پایان بازی با هماهنگی فدراسیون فوتبال ازبکستان شرایط خروج از این کشور را فراهم کردند تا خیلی زود به عربستان برگردند.

این تیم تنها سه روز دیگر باید به مصاف الریاض برود و عجله آنها در مسیر بازگشت به دلیل فشردگی بازی‌های آنها است. گایاردو از زمان قبول هدایت الاتحاد بسیار تحت فشار است و نتوانسته نتایج را تغییر دهد؛ همچنین این سرمربی آرژانتینی پس از کنار گذاشتن کریم بنزما از تمرینات تیم باعث شده تا انتقادات از او افزایش یابد و از این بابت امید دارد تا تیمش را بدون شکست هدایت کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دستور کادرفنی الاتحاد عربستان: استراحت ممنوع | ورزش سه