کد خبر : 2003567 | 01 اسفند 1402 ساعت 19:28 | 19.5K بازدید | 14 دیدگاه

عبدی: بازی با پرسپولیس را از یاد بردیم

مربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک در نشست خبری پیش از دیدار با استقلال خوزستان درباره اهداف و روند پیشروی این تیم صحبت کرد.

عبدی: بازی با پرسپولیس را از یاد بردیم

به گزارش "ورزش سه"، حسین عبدی مربی تیم آلومینیوم اراک که در غیاب مجتبی حسینی در نشست خبری پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان حاضر شد و درباره شرایط آلومینیوم اراک پیش از بازی با استقلال گفت: خدا را شکر تیم شرایط خوبی دارد و بازی هفته گذشته هم مثل تمام بازی‌ها ۳ امتیاز داشت؛ بعد از آن بازی، با صحبت‌هایی که آقای حسینی با بچه‌ها داشت، بازی را فراموش کردند. در طول هفته تمرینات خوبی را انجام دادیم که ان‌شاءالله برای این بازی آماده شویم. تیم ما یک تیم جوان است و همان‌طور که خودتان می‌دانید، نتایج خوبی هم تا اینجا گرفتیم که امیدوار هستم فردا هم یک بازی خوب و موردپسند هواداران انجام دهیم.

او ادامه داد: با توجه به اینکه پنجره تیم ما بسته است، بازیکنی نتوانستیم جذب کنیم و از تیم‌های پایه، بازیکن جوان به تیم ما اضافه شدند و با همان بازیکنانی که در نیم فصل اول داشتیم، کار را ادامه می‌دهیم. 

مربی آلومینیوم اضافه کرد: جدای از ۲-۳ مصدوم اصلی که حالا آقای شریفات و آقای تبریزی هستند، مصدوم دیگری نداریم. البته بهروز نوروزی‌فرد هم که بازی قبلی آسیب دیده بود را نداریم ولی باقی بازیکنان هستند.

1992945

عبدی در پایان خاطرنشان کرد: از ابتدای فصل استراتژی تیم این است که جایگاه خوبی در جدول داشته باشیم‌. با توجه به جوانانی که تیم دارد، سعی داریم بازی به بازی جلو برویم و بالاخره نتایج جوری هست که بخواهیم امتیازات خوبی کسب کنیم تا جایگاهمان را در جدول ارتقا دهیم. به نظرم صحبت اینکه بخواهیم سهمیه آسیایی بگیریم، خیلی زود است. بازی‌های نیم فصل دوم بازی‌های سختی است و تیم‌ها جایی که توانستند نفرات بیشتری جذب کردند. امیدوار هستم تیم ما همان روندی که دارد را داشته باشد و به خوبی نیم فصل دوم را پایان برساند. استراتژی ما این است که بازی به بازی پیش برویم و هدفمان این است که بتوانیم بهترین نتایج را برای تیم بگیریم.

دیدگاه‌ها