کد: 200384702 اسفند 1402 ساعت 21:4673.3K بازدید

علیرضا بیرانوند به قولش عمل کرد

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان پرسپولیس پس از بازی حاضر به گفت‌وگو با خبرنگاران نشد.
علیرضا بیرانوند به قولش عمل کرد

به گزارش "ورزش سه" در هفته هفدهم لیگ برتر به مصاف تراکتور تبریز رفت. این بازی در ورزشگاه بدون تماشاگر آزادی برگزار می‌شد و با توجه به شکست پرسپولیس در بازی قبلی، شاگردان اوسمار نیاز مبرمی به پیروزی داشتند.

در روزهای گذشته علیرضا بیرانوند فشار زیادی را تحمل کرده بود. او با گل از راه دوری که از آلومینیوم اراک دریافت کرد، شرایط عجیبی را پشت سر گذاشت. با این حال علیرضا بیرانوند در بازی با تراکتور یکی از برترین بازیکنان پرسپولیس بود و بارها توپ‌های حریف را گرفت.

بیرانوند پس از بازی هفته گذشته اعلام کرد که تا پایان فصل حاضر به گفت‌وگو نیست و آخر فصل درمورد اتفاقاتی که افتاده صحبت خواهد کرد. او پس از بازی با تراکتور نشان داد که روی حرفش هست و در حالی که در اغلب اوقات با روی گشاده پاسخ‌گوی خبرنگاران بود این بار حتی جواب درخواست‌های متعدد اصحاب رسانه برای صحبت را نیز نداد.

بیرانوند در این مسابقه گرچه کلین‌شیت کرد اما با کارت زردی که دریافت کرد برای اولین‌بار در این فصل محروم شد و نمی‌تواند تیمش را مقابل ذوب آهن همراهی کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

علیرضا بیرانوند به قولش عمل کرد | ورزش سه