به گزارش "ورزش سه"، ملوان انزلی در حالی هفته گذشته نخستین دیدار دور برگشت لیگ برتر را مقابل ذوبآهن اصفهان برگزار کرد که میلاد سرلک را در لیست نداشت و محمد عمری هم بهخاطر سرماخوردگی شدید در ترکیب نمیدید، اما امروز هر دو بازیکن را روی نیمکت برابر استقلال خوزستان دارد.
میلاد سرلک و محمد عمری که پس از دوران موفق در پرسپولیس بهعنوان بازیکن-سرباز راهی ملوان انزلی شدند، پس از غیبت در دیدار اخیرشان برابر ذوب آهن، امروز هم در جدال حساس با استقلال دور از ترکیب دیده میشوند و روی نیمکت هستند.
مهدی تارتار در اقدامی جالب توجه تصمیم به نیمکتنشین کردن میلاد سرلک و محمد عمری گرفته و تغییر زیادی در ترکیب تیمش به وجود نیاورده است.
محمدرضا سلیمانی و مهران احمدی دو ورودی به ترکیب ملوان انزلی نسبت به دیدار هفته گذشته هستند که جای حسین صادقی و سعید باقرپسند را گرفتهاند.