کد: 200492307 اسفند 1402 ساعت 18:3352.2K بازدید

جدایی شهاب با بخشش ۷۰ درصد و ۱۰۰ هزار دلار

شهاب زاهدی در توافق با باشگاه پرسپوليس ضمن بخشیدن ۷۰ درصد قراردادش، ۱۰۰ هزار دلار هم پرداخت کرد.
جدایی شهاب با بخشش ۷۰ درصد و ۱۰۰ هزار دلار

به گزارش “ورزش سه”، مهاجم شش گله پرسپوليس در آخرین ساعات مانده به بسته شدن پنجره نقل و انتقالات سرانجام موفق شد مدیران پرسپولیس را برای صدور رضایت‌نامه‌‌اش به مقصد ژاپن راضی کند.

شهاب زاهدی که ابتدای فصل با قراردادی یک ساله و قرضی به پرسپولیس پیوست و تحت قرارداد باشگاه اوکراینی بود، با رسیدن پیشنهادی از جی لیگ ژاپن دوباره سودای لژیونر شدن در سرش افتاد.

درحالی که پرسپولیس برای بازگشت شهاب زاهدی به تمرینات به او تذکر داده بود و سرخ‌ها در این شرایط می‌خواستند از ادامه حضور زاهدی تا پایان فصل بهره ببرند اما این مهاجم اصرار زیادی به جدایی داشت و سرانجام رضایت‌نامه خود را از پرسپولیس دریافت کرد‌.

پرسپولیس که پایان فصل شهاب زاهدی را دیگر تحت قرارداد خود نداشت از این انتقال سود مالی خوبی برده است. این مهاجم تاکنون تنها ۲۷ درصد از قراردادش را دریافت کرده بود و با بخشش هفتاد درصد باقی‌مانده و پرداخت صد هزار دلار برای مبلغ رضایت‌نامه از پرسپولیس جدا شد.

شهاب زاهدی با ۶ گل زده در لیگ، برترین گلزن قرمزها بود و باید دید پرسپولیس چه برنامه‌ای برای پر کردن جای خالی او خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جدایی شهاب با بخشش ۷۰ درصد و ۱۰۰ هزار دلار | ورزش سه