کد: 220191924 آذر 1404 ساعت 19:594.9K بازدید

داور می‌توانست پنالتی بگیرد و گل ما را مردود نکند

دیناروند: ضربات آسانی را آنالیز کرده بودم

دروازه‌بان خیبر می گوید ضربات آسانی را آنالیز کرده بود و می دانسته چطور ضربه او را مهار کند.
دیناروند: ضربات آسانی را آنالیز کرده بودم

به گزارش "ورزش سه"، محمدرضا دیناروند که در جریان دیدار خیبر و استقلال عملکرد خوبی داشت، بعد از این مسابقه در جمع خبرنگاران گفت: اول باید از هواداران تشکر کنم که پرشور از تیم حمایت کردند. دست تک تک آنها را می‌بوسم. هواداران هر بازی سنگ تمام می گذارند و دست تک تک آنها را می بوسم.

او درباره پنالتی ای که به سود استقلال اعلام شد، گفت : پنالتی هم جزو اتفاقات بازی است؛ من هم در طول مسابقه سعی کردم با واکنش هایم به تیمم کمک کنم و مثمرثمر باشم.

دروازه‌بان خیبر درباره صحنه ای که خیبری ها اعتقاد به خطای پنالتی به سود خود داشتند ، اما اعلام نشد، گفت: قطعا در VAR چک شده ، اما سختگیرانه بود. روی گلی هم که زدیم و مردود شد، به نظرم می توانستند بیشتر دقت کنند. فکر نمی کنم خطایی بود.

دیناروند در پایان درباره مهار شوت زیبای آسانی افزود: تلاش کردم تا توپ ها را دفع کنم. آسانی را آنالیز کرده بودیم و می‌‎دانستیم که بازیکن شوتزنی است و خداراشکر که توانستیم توپ را مهار کنم و سیو کنم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار