کد: 200758618 اسفند 1402 ساعت 20:355.2K بازدید

بی اطلاعی نایب رئیس فدراسیون از تعویق احتمالی دربی!

نایب رئیس فدراسیون فوتبال می‌گوید از تغییر زمان دربی بی اطلاع است.
بی اطلاعی نایب رئیس فدراسیون از تعویق احتمالی دربی!

به گزارش ورزش سه، از چند روز قبل بحث تغییر تاریخ دربی و تعویق بیست و چهارساعته این بازی مطرح شده اما نه پرسپولیسی‌ها از این مسئله خبر دارند نه مسئولان برگزارکننده مسابقات!

منصور قنبرزاده در مصاحبه‌ای کوتاه در این باره گفت: اگر قرار باشد تغییراتی حاصل شود، سازمان لیگ اعلام خواهد کرد. برگزاری مسابقه فقط برعهده سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال نیست و نهادهای دیگر مسائل را بررسی می‌کنند و براساس آن تصمیم‌گیری می‌شود. سازمان لیگ داخل مستطیل سبز را مدیریت می‌کند و بررسی خارج از آن با نهادهای دیگر است.

او در مورد تعویق 24 ساعته زمان برگزاری دربی گفت: واقعاً در جریان نیستم. صادقانه بگویم چون در جریان جزئیات نیستم نمی‌توانم صحبت کنم.

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال و سرپرست سازمان لیگ راجع به برگزاری مجمع فدراسیون فوتبال گفت: مجمع بیست‌ودوم یا بیست‌وسوم اسفند ماه به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار