به گزارش "ورزش سه"، ژوزه مورینیو دیگر مربی رم نیست و بعد از دو سال و نیم فعالیت از این تیم اخراج شد و دانیله ده روسی جای او را گرفت. شرایط رم بعد از رفتن مورینیو در سری آ بسیار بهتر شده و این تیم در لیگ اروپا نیز چیزی تا رسیدن به یک چهارم نهایی فاصله ندارد.
مورینیو که در کارنامهاش افتخارات زیادی به چشم میخورد و البته در سالهای اخیر اخراج از یونایتد و تاتنهام را نیز تجربه کرده، در مصاحبه جدید خود ادعا کرد از فوتبال عربستان پیشنهاد دارد و بالاخره روزی مربیگری در لیگ حرفهای این کشور را نیز تجربه خواهد کرد.
در واکنش به حرفهای آقای خاص، الشرق الاوسط نوشت: «منابع آگاه از لیگ فوتبال عربستان اعلام کردند که در حال حاضر هیچ مذاکره یا تماسی بین باشگاههای این کشور و مورینیو وجود ندارد و او فعلا هیچ پیشنهادی از فوتبال عربستان ندارد.»
مورینیو البته تاکید داشت که از بین پیشنهاداتش بهترین را انتخاب خواهد کرد و نمیخواهد عجله کند. برای او مهمتر از پول، پروژه ورزشی و جاه طلبی باشگاه اهمیت دارد.