کد: 200865823 اسفند 1402 ساعت 19:4114.5K بازدید

سه خرید جدید پرسپولیس فیکس شدند

پرسپولیس فعالیت خوبی در نقل و انتقالات زمستانی داشت و حالا امیدوار است خریدهای جدیدش در دربی بدرخشند.
سه خرید جدید پرسپولیس فیکس شدند

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس که در تعطیلات نیم فصل با شوک جدایی یحیی گل‌محمدی رو به رو شده بود و روزهای عجیب و غریبی را در زمستان پشت سر گذاشته بود، سرانجام با انتخاب اوسمار و جذب پنج بازیکن جدید به آرامش نسبی رسید و با اوضاع خوبی به شهرآورد رسیده است.

حالا اوسمار ویه‌را در اولین دربی خود به عنوان سرمربی پرسپولیس از سه بازیکن جدید خود در ترکیب اصلی بهره می‌برد.

عبدالکریم حسن، مرد سال سابق فوتبال آسیا در پست دفاع چپ پرسپولیس نقش آفرینی می‌کند و اوستون ارونوف که در ابتدای حضورش در پرسپولیس حسابی برای هواداران دلبری کرده، یکی از وینگرهای پرسپولیس در شهرآورد است.

1999501

علاوه بر این دو بازیکن خارجی، عیسی آل‌کثیر نیز که در نیم فصل دوباره به پرسپولیس برگشت در نوک خط حمله در پی سومین گل خود در دربی است.

ابوالفضل بابایی و محمدخدابنده‌لو، دو خرید دیگر پرسپولیس در زمستان نیز می‌توانند با توجه به شرایط بازی با نظر سرمربی برزیلی سرخ‌ها وارد میدان بشوند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار