کد: 201052605 فروردين 1403 ساعت 23:20

این تیم هفت جان دارد: بردی بزرگ برای زنده ماندن

شاگردان لورنزو بلنجینی در تیم لوبه کار را به بازی آخر کشاندند.
این تیم هفت جان دارد: بردی بزرگ برای زنده ماندن

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب مسابقات پلی‌آف سوپرلیگای ایتالیا و در بازی چهارم بین تیم‌های لوبه و مونزا، تیم لوبه در یک بازی سنگین توانست با نتیجه سه بر دو مقابل مونزا پیروز شود و در مجموع مسابقات با مونزا دو بر دو شود و  کار را به مسابقه پنجم بکشانند.

در این دیدار شاگردان لورنزو بلنجینی ست‌های اول، سوم و پنجم را به ترتیب با نتایج 25 بر 18، 25 بر 22 و 15 بر 13 پیروز شدند و تیم مونزا نیز ست‌های دوم و چهارم را با نتایج 25 بر 23 و 25 بر 18 برد تا مسابقه پنجم سرنوشت تیم صعود کننده به نیمه نهایی را مشخص کند.

در این مسابقه مارلون یانت هررا و الکساندر نیکولوف هر کدام بیست و چهار امتیاز برای لوبه به دست آوردند و در تیم مونزا نیز استفان تیموتی مار و آرتور شوارز به ترتیب بیست و سه و هفده امتیاز کسب کردند. لوسیانو دچکو پاسور آرژانتینی لوبه نیز چهار امتیاز به دست آورد.

بازی آخر برای صعود به نیمه نهایی به میزبانی لوبه برگزار خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

این تیم هفت جان دارد: بردی بزرگ برای زنده ماندن | ورزش سه