کد: 201274318 فروردين 1403 ساعت 23:41

خبر مهمی که پدیده والیبال ایران داد: انتقال به سری‌آ

پوریا حسین خانزاده پدیده والیبال ایران پیش از ۲۰ سالگی، دو فینال والیبال را تجربه کرده و آینده بسیار درخشانی دارد.
خبر مهمی که پدیده والیبال ایران داد: انتقال به سری‌آ

به گزارش ورزش سه، پوریا حسین خانزاده دریافت کننده قدرتی تیم فولاد سیرجان حالا در سن ۱۹ سالگی، به دو فینال والیبال رفت و پس از تجربه شکست سال قبل، این بار همراه با سیرجانی‌ها به مقام قهرمانی رسید. او درباره این قهرمانی گفت: بازی خوبی بود و از اول لیگ تلاش کردیم قهرمان شویم چون برای قهرمانی بسته بودیم. پارسال داغی بر دلمان ماند و دوم شدیم اما گفتیم حالا امسال جبران کنیم.

او ادامه داد: من تمام تلاشم را می‌کنم در پست خودم بهترین باشم. دنبال یک پیشنهاد خوب هستم اما هفته‌های آینده خبرهای خوب در راه است.

وی درباره شرایط راهیابی تیم ملی والیبال به المپیک تاکید کرد: احتمال آن با نتایجی که پارسال گرفتیم، خیلی کم است و کارمان سخت است. مربی جدید هم که می‌آید، من جایی اسمش را نشنیدم. جوان است و انگیزه دارد که انشالله کاری کند ما هم یک المپیک برویم. کادر خوبی داریم و باتجربه است. من سه ساله در لیگ هستم و این دومین فینال من است. گفتم یک قهرمانی هم قبل بیست سالگی بیاورم!

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار