کد: 201377723 فروردين 1403 ساعت 21:43

روز تحریم نشست‌های خبری در لیگ برتر

امروز چندین نشست خبری مربیان لیگ برتر توسط خبرنگاران تحریم شد.
روز تحریم نشست‌های خبری در لیگ برتر

به گزارش "ورزش سه"، تمامی دیدارهای هفته بیست و دوم رقابت‌های لیگ برتر، فردا برگزار می‌شود. به همین دلیل امروز نشست‌های خبری تمامی تیم‌ها برگزار شد که البته با تحریم‌های خبرنگاران نیز همراه بود.

کنفرانس مطبوعاتی مسابقه میان تیم‌های هوادار و گل‌گهر و همچنین پرسپولیس و ملوان در سازمان لیگ برگزار شد که به دلیل عدم حضور اوزونیدیس سرمربی گل‌گهر و مهدی تارتار سرمربی ملوان با تحریم خبرنگاران همراه شد.

هادی عقیلی مربی گل‌گهر و محمد نوری مربی ملوان در این نشست‌ها حاضر شدند ولی اصحاب رسانه اعتقاد داشتند که می‌بایست سرمربیان تیم‌های لیگ برتری در نشست‌های خبری حضور پیدا کنند که به همین دلیل آن را تحریم کردند.

نکته جالب اینکه تحریم نشست خبری پیش از بازی به اهواز نیز سرایت کرد و پس از غیبت فراز کمالوند در کنفرانس پیش از دربی خوزستان، خبرنگاران نیز سوالی از حسن آذرنیا مطرح نکردند و کنفرانس او بدون حرف خاصی به پایان رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

روز تحریم نشست‌های خبری در لیگ برتر | ورزش سه