کد: 201404524 فروردين 1403 ساعت 23:32

ادامه حواشی چمپیونزلیگ

تحقیق آرسنال: چه کسی به بایرنی‌ها بلیت فروخت!

آرسنال در حال بررسی این است که چگونه تعداد معدودی از هواداران بایرن مونیخ توانسته‌اند با وجود محرومیتشان از دیدار رفت از مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بلیت دریافت کنند و در ورزشگاه حاضر شوند.
تحقیق آرسنال: چه کسی به بایرنی‌ها بلیت فروخت!

به گزارش "ورزش سه"، یوفا به دلیل پرتاب مواد آتش‌زا در بازی‌های بایرن مونیخ مقابل کپنهاگن و لاتزیو، همه هواداران این باشگاه را از حضور در دیدار رفت مرحله یک‌چهارم نهایی چمپیونزلیگ محروم کرده بود.

با این حال در بازی مقابل آرسنال در ورزشگاه امارات، می‌شد مشاهده کرد که تعداد قابل توجهی از هواداران از بایرن مونیخ حمایت می‌کنند. چیزی که واکنش باشگاه لندنی را به دنبال داشته است.

آرسنال اکنون در حال تحقیق است که مشخص شود چه کسانی به هواداران بایرن مونیخ بلیت فروخته‌اند. هر کسی که در این ماجرا دخالت داشته است به مدت قابل توجهی از حضور در ورزشگاه امارات محروم خواهد شد.

2010075

حضور بایرنی‌ها در جمع هواداران آرسنال باعث دردسر هم شده بود. زیرا چند طرفدار بایرن مونیخ با برخی از هواداران آرسنال درگیری فیزیکی شدیدی داشته‌اند که درنهایت منجر به اخراج هواداران آلمانی از ورزشگاه شده است.

گفته می‌شود بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هوادار بایرن مونیخ هم در هنگام برگزاری بازی در بیرون ورزشگاه امارات قرار داشتند. آنها پیش از شروع دیدار تلاش کرده بودند راهی برای ورود به استادیوم پیدا کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تحقیق آرسنال: چه کسی به بایرنی‌ها بلیت فروخت! | ورزش سه