کد: 202048122 اردیبهشت 1403 ساعت 09:1318.7K بازدید

مراسم ویژه بایرن برای خداحافظی با توخل

بایرن مونیخ قصد دارد روز یکشنبه مراسم خاصی را برای خداحافظی با توماس توخل برگزار کند.
مراسم ویژه بایرن برای خداحافظی با توخل

به گزارش "ورزش سه"،بایرن مونیخ روز یکشنبه در چارچوب رقابت‌های هفته سی و سوم بوندسلیگا باید در ورزشگاه آلیانز آرنا به مصاف ولفسبورگ برود و این آخرین بازی خانگی این تیم در مسابقات این فصل خواهد بود.

مدیران بایرن چند هفته قبل اعلام کرده بودند که به دلیل نتایج ضعیف کسب شده توسط این تیم تصمیم گرفتند که در پایان فصل با توخل قطع همکاری کنند و به این ترتیب این آخرین حضور او در ورزشگاه خانگی تیمش خواهد بود و هواداران این تیم برای آخرین بار این مربی را در آلیانز آرنا خواهند دید.

2019902

حالا روزنامه بیلد خبر داده است که مدیران بایرن قصد دارند پیش از این بازی مراسمی را برای خداحافظی رسمی توخل با هواداران و این تیم ترتیب بدهند و چند کلامی را در ستایش از عملکرد و رفتارش مطرح کنند و احتمالا هدیه کوچکی را هم برای او در نظر خواهند گرفت.

تلاش بایرن برای پیدا کردن جانشین او بی‌نتیجه بوده است، اما گفته می‌شود که مذاکرات این باشگاه با هانسی فلیک که پیش از این هم هدایت این تیم را برعهده داشت بار دیگر آغاز شده است و این احتمال وجود دارد که او بار دیگر به نیمکت بایرن برگردد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مراسم ویژه بایرن برای خداحافظی با توخل | ورزش سه