کد: 242950924 شهریور 1405 ساعت 23:244K بازدید

یک سرمربی دیگر در سری A اخراج شد

باشگاه بولونیا تصمیم به قطع همکاری با دومینیک تدسکو گرفته است.
یک سرمربی دیگر در سری A اخراج شد

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه بولونیا در حال آماده‌سازی برای یک تغییر مهم در کادر فنی خود است. اگرچه مدیران باشگاه در ابتدا قصد داشتند دومنیکو تدسکو را همچنان در سمت سرمربیگری حفظ کنند، اما اتفاقات ساعات اخیر باعث شد تصمیم برای برکناری فوری او سرعت بگیرد تا روند و شرایط تیم از نظر ورزشی تغییر کند.

مدیران بولونیا تصمیم گرفته‌اند به دوران حضور تدسکو روی نیمکت این تیم پایان دهند تا با ایجاد یک شوک، شرایط نتایج و عملکرد تیم را تغییر دهند.

2537712

جانشین تدسکو نیز از پیش مشخص شده است. رافائله پالادینو به گزینه اصلی هدایت بولونیا تبدیل شده و در حال حاضر جدی‌ترین گزینه برای برعهده گرفتن هدایت تیم است.

اگر مراحل اداری و قراردادی به‌موقع نهایی شود، این سرمربی ایتالیایی می‌تواند از فردا نخستین جلسه تمرینی خود با بولونیا را برگزار کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار