کد: 202185827 اردیبهشت 1403 ساعت 22:04

نفس راحت گل‌گهر از غیبت سرخابی‌های پایتخت

تیم گل‌گهر سیرجان برای دومین مرتبه در تاریخ خود به نیمه نهایی جام حذفی رسیده است.
نفس راحت گل‌گهر از غیبت سرخابی‌های پایتخت

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از ۴ دیدار برگزار شده از مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال ایران دو تیم گل‌گهر و هوادار به مصاف یکدیگر رفتند که این تقابل با پیروزی ۵ بر صفر شاگردان اوزینیدوس خاتمه پیدا کرد و آنها حالا در کنار مس رفسنجان، سپاهان و آلومینیوم اراک یکی از چهار تیم حاضر در مرحله نیمه نهایی خواهند بود. 

این دومین صعود گل‌گهر به مرحله نیمه نهایی جام حذفی است و آنها پس از اینکه در فصل ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در نیمه نهایی این مسابقه حاضر شده بودند و مقابل استقلال تحت هدایت فرهاد مجیدی شکست خوردند، در طی سال‌های اخیر دیگر نتوانستند از این مرحله جلوتر بروند. 

آنها یک بار مقابل نساجی حذف شدند و بار دیگر با قبول شکست برابر پرسپولیس در مرحله یک چهارم نهایی از جام حذفی کنار رفتند و حالا این سرمربی یونانی، سرمه‌ای پوشان را در آستانه رسیدن به یک فینال در تاریخ فوتبال ایران قرار داده است.

2022690
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

نفس راحت گل‌گهر از غیبت سرخابی‌های پایتخت | ورزش سه