کد خبر : 2022128 | 29 اردیبهشت 1403 ساعت 10:09 | 8.7K بازدید | 33 دیدگاه

جام حذفی فراموش شد، ایرالکو به فکر لیگ (عکس)

بازیکنان آلومینیوم اراک خودشان را آماده دیدار آینده مقابل گل‌گهر سیرجان می‌کنند.

جام حذفی فراموش شد، ایرالکو به فکر لیگ (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان سیدمجتبی حسینی در ادامه روند خوب خود توانستند در ورزشگاه مملوء از جمعیت شهید نصیری یزد پیروزی ارزشمندی به دست بیاورند و صعودشان با مرحله نیمه نهایی جام حذفی را قطعی کنند و دوباره در آستانه فینالیست شدن قرار بگیرند، اما آنها خیلی زود این برد را فراموش کردند تا آماده جدال حساس پیش رو برابر گل‌گهر سیرجان شوند.

طبق برنامه‌ریزی مجتبی حسینی و به دلیل فاصله زمانی تا دیدار مقابل گل‌گهر، تیم آلومینیوم پس از دیدار با چادرملو تصمیم گرفت در یزد بماند و دیروز جمعه هم تمرین و ریکاوری خود را در این شهر برگزار کرد.

شاگردان مجتبی حسینی دیروز از یزد راهی کرمان شدند و امروز تمرینات خود را در این شهر دنبال می‌کنند تا آماده دیدار حساس و 6 امتیازی لیگ برتری مقابل گل‌گهر سیرجان شوند.

2023112
2023113
2023114

تیم آلومینیوم در حال حاضر که نمایش موفقی در فصل جاری لیگ برتر داشته و توانسته 35 امتیاز بگیرد و فراتر از انتظار ظاهر شود، فاصله یک امتیازی با گل‌گهر رده هفتمی دارد و می‌تواند با کسب پیروزی در بازی پیش رو صعود دو تا سه پله‌ای داشته باشد.

دیدگاه‌ها