کد: 202645115 خرداد 1403 ساعت 17:0075.1K بازدید

قول مدافع تیم ملی بعد از شکست مقابل ژاپن

مدافع میانی تیم ملی والیبال ایران گفت: قول می‌دهم که یک لحظه هم از تلاش برای کسب نتایج بهتر دست برنداریم.
قول مدافع تیم ملی بعد از شکست مقابل ژاپن

به گزارش "ورزش سه"، مهدی جلوه پس از این دیدار مقابل ژاپن اظهار کرد: همه تیم باهم عهد و پیمان بستیم که گذشته را فراموش کنیم و در هفته دوم رقابت‌های لیگ ملت‌ها نتایج بهتری بگیریم. دیدار اول‌مان برابر ژاپن میزبان بود و به هرحال تفاوت‌مان با تیم اول رنکینگ آسیا مشخص بود. تا اواسط این دیدار نمایش بسیار خوبی داشتیم اما آنالیزهای‌مان از ژاپن عملی نشد و نتوانستیم آن‌طوری که می‌خواهیم جریان مسابقه را کنترل کنیم. بازیکنان ژاپن هم به توپ‌گیری عالی‌شان معروف هستند و در لحظات حساس دیدار، توانستند تیم ایران را تحت فشار قرار دهند. این نتیجه را به آن‌ها تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: برنامه تیم ملی از اواخر ست دوم تغییر کرد و قرار بود روی برنامه خاص خودمان پیش برویم و از ست سوم، ریسک سرویس‌های‌مان را بالاتر ببریم که بتوانیم ژاپن را تحت فشار قرار دهیم و در دفاع و توپ‌گیری برتری داشته باشیم. این موضوع باعث شد که تعداد اشتباهات فردی و سرویس‌های خطای تیم ایران بالا برود و اختلاف‌مان با ژاپن در ست سوم بیشتر شود. در ست اول و دوم نمایش خوبی داشتیم و حتی می‌توانستیم به برتری برسیم.

مدافع میانی تیم ملی در پایان گفت: امیدوارم با ذهنیت مثبت و تمام توان‌مان برای دیدارهای بعدی برنامه‌ریزی کنیم. این قول را می‌دهم که یک لحظه هم از تلاش برای کسب نتایج بهتر دست برنداریم و با تمام وجودمان بجنگیم. امیدوارم در دیدارهای بعدی بتوانیم مردم را شاد کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار