کد: 204939529 خرداد 1403 ساعت 14:0023.5K بازدید

از سکوهای 6 تا 31 تعمیرات داریم؛

ظرفیت ورزشگاه آزادی در فینال جام حذفی

مسئول ورزشگاه آزادی می‌گوید اقدامات برای میزبانی هر چه بهتر در فینال جام حذفی آغاز شده است.
ظرفیت ورزشگاه آزادی در فینال جام حذفی

به گزارش "ورزش‌ سه"، شب گذشته بود که علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال از برگزاری فینال جام حذفی در ورزشگاه آزادی خبر داد. این خبر در حالی اعلام شد که ورزشگاه آزادی در دست تعمیر بود.

در همین زمینه مهدی نصیری مسئول ورزشگاه آزادی درباره این موضوع می‌گوید: «ما هم تا دیشب فکر می‌کردیم که بازی قرار است در ورزشگاه آزادگان برگزار شود، اما با دستور مقام عالی ورزش و رئیس شرکت توسعه و تجهیز در ورزشگاه آزادی برگزار شود. با توجه به اینکه مجموعه در حال تعمیر و بازسازی است، همکاران من در تلاش هستند تا شرایط برگزاری مسابقه را فراهم کنیم.» 

او سپس درباره شرایط چمن ورزشگاه و وضعیت سکوها هم اینطور صحبت کرد: «همان‌طور که ملاحظه می‌فرمایید از سکوی 6 تا 31 در حال تعمیر است و امکان نشستن وجود ندارد. اما در سکوهای شرقی و شمالی مشکلی نداریم. حدود 30 هزار نفر می‌توانند برای تماشای بازی به استادیوم وارد شوند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ظرفیت ورزشگاه آزادی در فینال جام حذفی | ورزش سه