کد: 205028602 تیر 1403 ساعت 12:5913.1K بازدید

در انتظار تعیین تکلیف اوزونیدیس و گل‌گهر

سرمربی یونانی ایران را ترک کرد

سرمربی یونانی گل‌گهر سیرجان بدون مشخص شدن وضعیتش برای فصل آینده ایران را ترک کرد.
سرمربی یونانی ایران را ترک کرد

به گزارش "ورزش سه"، مارینوس اوزونیدیس سرمربی یونانی که در لیگ بیست و سوم هدایت گل‌گهر سیرجان را برعهده داشت، با وجود اینکه یک سال دیگر با این باشگاه قرارداد دارد، اما وضعیتش مشخص نیست.

اوزونیدیس در صندلی سرمربیگری گل‌گهر در لیگ برتر به رتبه نهمی بسنده کرد و در جام حذفی این تیم را تا نیمه‌نهایی بالا آورد و با شکست مقابل سپاهان از دور رقابت‌ها کنار رفت.

حالا با گذشت چند روز از پایان فصل برای گل‌گهر سیرجان، اوزونیدیس با جمع کردن وسایل خود برای استراحت و بودن در کنار خانواده ایران را ترک کرده و به کشورش برگشته است.

درباره ادامه یا قطع همکاری باشگاه گل‌گهر با این سرمربی یونانی موضوعات مختلفی مطرح شده اما اوزونیدیس فعلا بدون آنکه توافقی با مسئولان باشگاهش داشته باشد به استراحت و تعطیلات رفته است.

باید دید در روزهای آینده مذاکرات گل‌گهر و اوزونیدیس چگونه پیش می‌رود و در نهایت این مربی یونانی چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سرمربی یونانی ایران را ترک کرد | ورزش سه