کد: 205247513 تیر 1403 ساعت 12:3481K بازدید

دو چپ پای برتر لیگ در سن سیروس

قطعی: ملوان دو ستاره بزرگ جذب کرد!

ابوالفضل جلالی و امید نورافکن فصل آینده در ملوان حضور خواهند داشت.
قطعی: ملوان دو ستاره بزرگ جذب کرد!

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال ملوان دو بازیکن ملی‌پوش استقلال و سپاهان را برای لیگ بیست و چهارم در اختیار خواهد داشت و هر دو بازیکن با توجه به این که مشمول خدمت سربازی شده‌اند در این تیم توپ خواهند زد.

ابوالفضل جلالی، ستاره گلساز باشگاه استقلال که فصل گذشته عملکرد فوق‌العاده‌ای با پیراهن استقلال داشتف اول تیر ماه 1403 مشمول خدمت سربازی شده است و فصل آینده را در تیم ملوان حضور خواهد داشت.

این بازیکن به تازگی قرارداد خود را دو فصل با استقلال تمدید کرده بود و به نظر می‌رسد که پس از اتمام دوران سربازی به این تیم‌ باز خواهد گشت.

امید نورافکن هافبک چپ پا و ملی‌پوش تیم سپاهان که در نیم فصل دوم به بازیکن کلیدی این تیم تبدیل شده بود هم برای گذراندن خدمت سربازی فصل آینده در تیم ملوان حضور خواهد داشت.

ملوان با حضور این دو بازیکن چپ پا فصل آینده تیم پرستاره‌تری خواهد بود و ساختار دفاعی قدرتمندی در اختیار خواهد داشت، حضور نورافکن در پست هافبک دفاعی و جلالی در پست دفاع چپ این تیم را در سطح فنی بالاتری قرار خواهد داد.

البته در این بین جدایی پدرام قاضی‌پور مدافع تیم فوتبال ملوان هم قطعی شده است و او فصل آینده در تیم ملوان حضور نخواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار