کد: 205569028 تیر 1403 ساعت 21:18

نتوانستم با خودم کنار بیایم؛

علی علیپور: استقلالی‌ها من را ببخشند!

علی علیپور در مورد پیشنهاد استقلال و دلیل رد کردن آن صحبت کرد.
علی علیپور: استقلالی‌ها من را ببخشند!

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس پس از چند هفته مذاکره فشرده با علی علیپور، آقای گل سابق این باشگاه، سرانجام او را پای میز مذاکره کشاند و قرارداد جدید و دوساله‌ای با این مهاجم ۲۸ ساله امضا شد.

نکته جالب توجه اینکه علیپور از استقلال هم پیشنهاد جدی داشت و آبی‌ها تلاش می‌کردند بعد از رامین رضاییان، یک پرسپولیسی دیگر را هم آبی پوش کنند که این اتفاق نیفتاد. در این خصوص حتی گفته می‌شد باشگاه استقلال رقم بهتری را پیشنهاد داده است.

علیپور درباره پیشنهاد استقلال گفت: من اول بنابر ادب و احترام و چیزی که همیشه بر آن متعهد بودم، باید یک عذرخواهی از مجموعه و هواداران عزیز استقلال داشته باشم. فوتبال حرفه‌ای است و طبیعی است و صحبت همه جای دنیا وجود دارد و فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشد. الان یک عذرخواهی از آنها دارم چون بنا به هر اتفاقی که رقم خورد نتوانستم از جایی که در آن بزرگ شدم و مدیونش هستم دل بکنم و نتوانستم با خودم کنار بیایم.

این مهاجم ادامه داد: یک دِینی بر گردنم بود و به همین خاطر از آن عزیزان عذرخواهی می‌کنم. امیدوارم بنده را ببخشند. همچنین تشکر می‌کنم بابت تمامی احترام و وقتی که گذاشتند و آرزوی سلامتی و موفقیت می‌کنم در ادامه راه برای آن عزیزان.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
45اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

علی علیپور: استقلالی‌ها من را ببخشند! | ورزش سه