کد: 205661201 مرداد 1403 ساعت 19:1467.4K بازدید

مدافع پرسپولیس در باشگاه منتظر جدایی

مدافع جوان پرسپولیس تصمیم به فسخ قرارداد با این باشگاه گرفته است.
مدافع پرسپولیس در باشگاه منتظر جدایی

به گزارش "ورزش سه"، ابوالفضل سلیمانی که دو سال قبل با نظر یحیی گل‌محمدی از تیم امید به بزرگسالان پرسپولیس اضافه شد و همراه با این تیم قهرمانی سه گانه را تجربه کرد و در فصل اخیر به‌عنوان بازیکن قرضی در آلومینیوم اراک عضویت داشت، قصد دارد رضایت‌نامه خود را از این باشگاه بگیرد.

این مدافع آینده‌دار که در فصل اخیر هفت بازی برای آلومینیوم اراک انجام داد، با پایان دوران قرضی حضورش در این باشگاه دوباره به جمع سرخ پوشان بازگشت ولی قصد دارد خیلی زود قراردادش با پرسپولیس را فسخ کند تا شانس بازی بیشتری به دست بیاورد.

سلیمانی در نخستین جلسه تمرینی پیش فصل پرسپولیس زیر نظر گاریدو هم حضور یافت و پابه‌پای سایر بازیکنان به تمرین پرداخت، اما شرایط را برای ادامه همکاری فراهم ندیده و قصد دارد فسخ قرارداد را با رضایت این باشگاه انجام بدهد.

این مدافع 23 ساله به دنبال جدایی قطعی از پرسپولیس است تا به‌عنوان بازیکن آزاد راهی تیم دیگری شود و شانس خودنمایی در فوتبال ایران را پیدا کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار