کد: 206235325 مرداد 1403 ساعت 15:3226.6K بازدید

به یاد آخرین حضور کالدرون در پرسپولیس؛

فرشاد برای این بازی ۱۷۰۰ روز انتظار کشید!

فرشاد احمدزاده بعد از پنج سال قرار است با پیراهن قرمز به میدان برود.
فرشاد برای این بازی ۱۷۰۰ روز انتظار کشید!

به گزارش ورزش سه، شماره ۱۱ این فصل سرخپوشان یعنی فرشاد احمدزاده که بعد از پنج سال بار دیگر به تیم محبوبش پیوسته است، انگیزه زیادی برای درخشش مجدد در پرسپولیس دارد‌.

فرشاد احتمالا یکی از نفرات فیکس تیمش در دیدار مقابل ذوب‌آهن باشد. آخرین باری که او برای پرسپولیس به میدان رفت، دیدار پایانی نیم فصل لیگ نوزدهم بود. مسابقه‌ای که در تاریخ ۶ دی ماه ۱۳۹۸ با استقبال خوب هواداران در هوای سرد ورزشگاه آزادی برگزار شد.

2068432

جایی که پرسپولیس و نساجی در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند و در پایان سرخپوشان با تک گل وحید امیری با یک گل به سه امتیاز بازی رسیدند و قهرمان نیم فصل شدند.

احمدزاده در آن دیدار در آخرین دقیقه بازی و به جای علیپوری به میدان آمد که خودش هم بعد از ۴ سال به پرسپولیس بازگشته است. فرشاد بعد از آن بازی از جمع سرخپوشان جدا شد و به فولاد خوزستانی پیوست که هدایتش بر عهده جواد نکونام بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار