کد: 206276927 مرداد 1403 ساعت 07:07

از امیرحسین زارع تا شمس آذر

دقیقی: فینال المپیک را به استقلال باختیم!

سعید دقیقی شرایط بدنی بازیکنان شمس‌آذر را با امیرحسین زارع مقایسه کرد!
دقیقی: فینال المپیک را به استقلال باختیم!

به گزارش "ورزش سه"، سعید دقیقی سرمربی تیم فوتبال شمس‌آذر شرایط بدنی بازیکنانش را با امیرحسین زارع دارنده مدال نقره المپیک مقایسه کرد و اعتقاد داشت که بدن آنها لاکتیک ( کمبود اکسیژن ) است.

دقیقی با مقایسه شرایط بازیکنانش با نماینده سنگین‌وزن کشتی فرنگی ایران در المپیک 2024 پاریس گفت: امیرحسین زارع در 30 ثانیه آخر فینال المپیک، به قول معروف لاکتیک شده بود و نمی‌توانست فن بزند. بازیکنان ما بعد از گل با همین شرایط مواجه شدند. بازیکنان شمس‌آذر روی یک اوت استقلال، پرس لازم را انجام ندادند و این تیم از تجربه خودش استفاده کرد.

این مقایسه سعید دقیقی مشخص نیست به دلیل هیجانات بعد از گلزنی عنوان شد یا اشاره به فصل بدنسازی و البته تمرینات نامنظم شمس‌آذر داشته است، او اشاره‌‌ای هم به تجربه بالای بازیکنان استقلال در مقایسه با بازیکنان شمس‌آذر داشت.

شمس‌آذر قزوین در دقایق پایانی مسابقه بازی را به تساوی کشید اما در وقت‌های اضافه گل دوم را دریافت کرد و شکست خورد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دقیقی: فینال المپیک را به استقلال باختیم! | ورزش سه