به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب دیدارهای دور رفت مرحله یک هشتم نهایی جام بانک اسلامی ابوظبی، تیم فوتبال العروبه در حالی که برای نخستین بار محمدرضا آزادی را در ترکیب و خط حمله داشت، از ساعت 17:35 امروز (به وقت ایران) در استادیوم دبا مقابل تیم النصر قرار گرفت.
محمدرضا آزادی که انگیزه زیادی پس از پیوستن به العروبه داشت و به دنبال گلزنی در دیدار امروز مقابل النصر امارات بود، یک شوت به سمت دروازه حریف زد که در چارچوب نبود و تبدیل به گل نشد.
تیم العروبه که در فصل اخیر لیگ یک امارات به قهرمانی رسید و لیگ برتری شد، امروز در نخستین مسابقه فصل جدید به تساوی بدون گل در جام بانک اسلامی ابوظبی مقابل النصر رضایت داد.
محمدرضا آزادی، مهاجم گلزن سابق نساجی و استقلال در نخستین بازی رسمی خود مقابل النصر امارات حضور 78 دقیقهای در زمین داشت.