کد: 214306114 مرداد 1404 ساعت 17:33

تیر خلاص به رئال مادرید

ویرتز: کاش کنار مسی بازی کرده بودم!

فلوریان ویرتز از لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال یاد کرد.
ویرتز: کاش کنار مسی بازی کرده بودم!

به گزارش "ورزش سه"،  ویرتز در گفتگویی با برند پوشاک JD Sports اعتراف کرد که از نظر او، مسی بهترین فوتبالیست تمام دوران است و این که دوست داشت در مقطعی از دوران حرفه‌ای فوتبالش با او هم‌بازی شود. این اظهارات در حالی مطرح شده که باشگاه رئال مادرید در تابستان جاری علاقه‌ی زیادی به جذب این ستاره آلمانی نشان داده بود.

این بازیکن همچنین در پاسخ به این سوال که بهترین بازیکنی که تا به حال در رختکن با او هم‌ت یمی بوده کیست، بدون مکث و تردید پاسخ داد: «تونی کروس. او در کنترل توپ و هدایت جریان بازی خارق‌العاده است. واقعاً بازیکنی استثنایی‌ است. سخت‌ترین بازیکنی که مقابلش بازی کردم؟ شاید مک آلیستر، در آخرین دیداری که مقابل لیورپول در لیگ قهرمانان داشتیم. بازی مقابل او واقعاً دشوار بود.»

2213951

این ستاره آلمانی همچنین درباره‌ انتقال اخیرش به لیورپول صحبت کرد و از هیجانش برای آغاز کار با هم‌ تیمی‌های جدیدش گفت. با این حال، او اعتراف کرد که بیش از همه برای هم‌ تیمی شدن با محمد صلاح هیجان دارد: «او بهترین بازیکن فصل گذشته بود. واقعاً مشتاق هستم که بتوانم در کنار او بازی کنم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار