کد: 206477004 شهریور 1403 ساعت 15:50116.5K بازدید

در تبریز هیچکس حواسش به احمدزاده نبود

هافبک شماره 11 پرسپولیس روز بدون دردسری را در جدال با تراکتور برخلاف پیش‌بینی‌ها دنبال کرد.
در تبریز هیچکس حواسش به احمدزاده نبود

به گزارش "ورزش سه"، فرشاد احمدزاده هافبک تکنیکی سرخ‌ها که بار دیگر به جمع این تیم بازگشته، با سابقه حضور در تراکتور بار دیگر مقابل این تیم قرار گرفت.

احمدزاده البته به واسطه اتفاقات قدیمی با حضور در تبریز مورد هجمه شدید هواداران تراکتور قرار می‌گرفت و حتی در مقطعی که پیش از حضور در فولاد زمزمه بازگشت دوباره‌اش به این تیم شکل گرفته بود، با واکنش‌های تندی مواجه شد. با این حال بازگشت دوباره او به تبریز و تقابل با تراکتور این‌بار برای او کاملا بدون حاشیه بود.

هافبک سرخ‌ها که طی فصول اخیر در فولاد خوزستان و سپاهان نمایش درخشانی داشته و به واسطه آن بار دیگر به پرسپولیس بازگشته، این‌بار به نظر می‌رسد شرایط به شکلی بود که حضور بیرانوند، ترابی و دانیال اسماعیلی‌فر کاملا حواس‌ها را از سکوی تی تی‌ها به سمت آنها جلب کرده بود تا بتواند بدون حاشیه کار را دنبال کند.

احمدزاده که انگیزه زیادی برای تقابل دوباره با یحیی گل‌محمدی و فولاد خوزستان دارد، امیدوار است در سومین جدال این تیم در فصل بیست و چهارم طلسم گلزنی یا پاس گل را نیز در این تیم بشکند و باید دید در این مورد موفق عمل خواهد کرد یا خیر.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

در تبریز هیچکس حواسش به احمدزاده نبود | ورزش سه