کد: 206671813 شهریور 1403 ساعت 00:44

رافینیا:

بارسا به کمتر از قهرمانی در اروپا راضی نیست!

رافینیا، ستاره برزیلی بارسلونا، می‌گوید یکی‌ از اهداف آن ها در فصل جاری، قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا به حساب می‌آید.
بارسا به کمتر از قهرمانی در اروپا راضی نیست!

به گزارش "ورزش سه"، در هفته چهارم رقابت‌های لالیگا، بارسلونا با پیروزی رویایی ۷-۰ مقابل وایادولید به کار خود پایان داد و با ۱۲ امتیاز به تنهایی در صدر جدول قرار گرفت. ستاره کاتالان ها در این دیدار، رافینیای ۲۷ ساله بود که سه گل زد و دو پاس گل داد تا شبی به یاد ماندنی را پشت سر بگذارد.

ستاره برزیلی بارسلونا در گفتگویی با رادیو کاتالان، گفت: "شب فوق العاده‌ای پشت سر گذاشتم و موفق به ثبت اولین هت‌تریک خود شدم. ما در این فصل اهداف بزرگی از جمله قهرمانی در ليگ قهرمانان اروپا را داریم. البته باید بگویم فرقی ندارد در چه تورنمنتی حضور دارید، وقتی پیراهن بارسلونا را به تن می‌کنید، محکوم هستید که فقط برای قهرمانی بجنگید."

رافینیا درخصوص احتمال جدایی اش از بارسلونا در سال‌های اخیر گفت: "راستش را بخواهید همان شش ماه اولی که در بارسلونا بودم روزهای بسیار سختی را گذراندم. آن زمان به این فکر می‌کردم که شاید بهتر است به تیمی بروم که فشار کمتری متحمل بازیکنان است اما در نهایت در بارسا ماندم و توانستم جایگاه خودم را تاحدودی اثبات کنم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
25اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

بارسا به کمتر از قهرمانی در اروپا راضی نیست! | ورزش سه