کد: 206906223 شهریور 1403 ساعت 16:437K بازدید

سرخابی‌های فولاد آماده جدال با خیبر

فولاد خوزستان در چهارمین هفته از لیگ آماده تقابل با قهرمان فصل گذشته لیگ آزادگان است.
سرخابی‌های فولاد آماده جدال با خیبر

به گزارش “ورزش سه”، فولاد خوزستان که آخرین بازی خود را با شکست مقابل پرسپوليس خاتمه داد، امیدوار است اکنون با یحیی گل‌محمدی در خانه برابر خیبر خرم‌آباد به نتیجه مدنظر دست یابد.

علی نعمتی، مدافع فصل گذشته پرسپوليس که توانسته در اردوی تیم ملی نیز حضور یابد، با انتشار تصویری از خود در کنار امین قاسمی‌نژاد با قابی از استادیوم فولاد آره‌نا از هواداران این تیم خواسته تا با حضور و حمایت‌شان در مسیر کسب نتیجه مقابل خیبر خرم‌آباد آنها را همراهی کنند.

این دو که در شهر خودرو (پدیده مشهد) نیز با یکدیگر هم‌تیمی بودند در ادامه مسیرشان با حضور در پرسپوليس و استقلال متفاوت شد اما اکنون با سرمربیگری یحیی گل‌محمدی بار دیگر در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. باید دید مدافع فولادی‌ها با همراهی مهاجم باسابقه این تیم قادر خواهند بود اولین برد خانگی فصل را به ارمغان بیاورند و جشن بگیرند یا خیر.

2080401
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار