کد: 206987926 شهریور 1403 ساعت 12:50

جامی که پرید و‌ اشکی که بند نمی‌آمد!

مدیرعامل باشگاه شهداب روز گذشته از شدت ناراحتی به گریه افتاد.
جامی که پرید و‌ اشکی که بند نمی‌آمد!

به گزارش "ورزش سه"، تیم والیبال شهداب روز گذشته در فینال جام باشگاه‌های آسیا به مصاف فولاد سیرجان رفت. با توجه به میزبانی شهداب در این رقابت‌ها، بسیاری پیش‌بینی می‌کردند که این تیم شانس بیشتری برای پیروزی و قهرمانی داشته باشد و از حمایت تماشاگران خود بهره ببرد.

با این حال، برخلاف انتظارات، تیم فولاد سیرجان با یک نمایش بی‌نقص موفق شد با نتیجه ۳ بر صفر شهداب را شکست دهد و عنوان قهرمانی آسیا را به دست آورد. این پیروزی قاطعانه نشان‌دهنده آمادگی و توانمندی تیم فولاد سیرجان در مسابقات بود.

2081856

پس از پایان مسابقه، امیر شرافت، مدیرعامل باشگاه شهداب که امید زیادی به قهرمانی تیمش داشت، به شدت ناراحت شد. او که از نتیجه ناامید بود، از شدت ناراحتی حتی به گریه افتاد و احساسات خود را نتوانست کنترل کند که این وضعیت او‌ توسط عکاس "ورزش سه" شکار شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

جامی که پرید و‌ اشکی که بند نمی‌آمد! | ورزش سه