کد: 207149601 مهر 1403 ساعت 18:22163.7K بازدید

چهار عضو جدید وارد باشگاه شدند

فوری: زلزله در هیئت مدیره پرسپولیس!

باشگاه پرسپولیس با چهار عضو جدید هیئت مدیره کار خود را پیش می‌برد.
فوری: زلزله در هیئت مدیره پرسپولیس!

به گزارش "ورزش سه"، از دقایقی پیش جلسه هیئت مدیره پرسپولیس در حالی برگزار شده که با جدایی حسین شهریاری، محمد دلبری و مجید پوراحمدی و همچنین حسین خبیری که سال گذشته از جمع تیم مدیریتی باشگاه جدا شد، چهار عضو تازه پای به ساختمان باشگاه گذاشتند.

این در حالی است که دو عضو هیئت‌ مدیره سرخپوشان احد میرزایی و محمد آخوندی خواهند بود که پیش از این نامشان به‌عنوان عضو هیئت‌ مدیره پرسپولیس مطرح شده بود، اما حالا یک عضو حقوقی و یک عضو مالی هم پای به هیئت مدیره این باشگاه گذاشته‌اند. نام یکی از آنها مهدی همتی، نماینده بانک شهر است و فرد دیگر هم امروز در باشگاه حاضر شده است.

نکته مهم اینکه با خروج حسین شهریاری از هیئت‌ مدیره پرسپولیس، ریاست این گروه نیز تغییر خواهد کرد و در این بین محمد آخوندی از بیشترین شانس برای تکیه بر مهمترین صندلی هیئت مدیره برخوردار است.

2084441

این در حالی است که احد میرزایی هم از اعضای مدیریتی سابق باشگاه شهرداری تبریز و ماشین‌سازی تبریز است که حالا در انتخابی دور از انتظار به عضویت هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس درآمده و در جلسه امروز نیز شرکت کرده است.

به این ترتیب پیمان حدادی تنها عضو هیئت مدیره پیشین پرسپولیس است که در سمت خود باقی خواهد ماند و در ترکیب جدید نیز جایگاه خود را حفظ کرده است. 

2084788

عضو پنجم هیئت مدیره پرسپولیس که حقوقی خواهد بود نیز سیامک جلوه است که به اعضای هیئت مدیره پرسپولیس اضافه شده است.

محمد آخوندی پیش از حضور در ساختمان باشگاه اعلام کرد که به‌عنوان نماینده بانک شهر که سهامدار عمده سرخپوشان است، در هیئت مدیره حضور یافته است.

اولین جلسه هیئت‌ مدیره جدید پرسپولیس از دقایقی پیش آغاز شده و بعد از انتخاب رئیس به پایان خواهد رسید و احتمالا باید منتظر اظهارات اعضای هیئت مدیره ماند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
31اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار