کد: 207222704 مهر 1403 ساعت 19:51

تاکید ویژه خوزستانی‌ها برای نام باشگاه:

درخواست جالب استقلال خوزستان از سازمان لیگ

باشگاه استقلال خوزستان درخواست ویژه‌ای از سازمان لیگ داشته است.
درخواست جالب استقلال خوزستان از سازمان لیگ

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه استقلال خوزستان طبق درخواست رسمی از سازمان لیگ فوتبال ایران درخواست کرد تا در خلاصه‌نویسی نام این تیم به جای استفاده از نام "استقلال-خ" از "اس-خوزستان" استفاده کند.

در متن درخواست این باشگاه آمده است:

احتراماً به استحضار می‌رساند که در بسیاری از گزارشات نوشتاری و تصویری ورزشی، نام باشگاه استقلال خوزستان به اختصار (استقلال-خ) نوشته می‌شود. خواهشمند است در راستای بزرگداشت نام این استان پهناور و موثر در تاریخ تمدن ایران، شهدای ۸سال دفاع مقدس، قطب تولید ثروت ملی و مهد واقعی فوتبال ایران، دستور فرمایید در صورت لزوم به خلاصه نویسی از واژه ((اس-خوزستان)) به جای ((استقلال-خ)) استفاده شود.

این درخواست باشگاه استقلال خوزستان به دلیل طولانی بودن نام این باشگاه و خلاصه‌نویسی‌هایی که در سایت‌ها و برنامه‌های تلوزیونی انجام می‌شود، درخواست شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

درخواست جالب استقلال خوزستان از سازمان لیگ | ورزش سه