کد: 207453514 مهر 1403 ساعت 14:18

اذیت شدم چون در آمریکا والیبال یک ورزش زنانه است!

ستاره والیبال آمریکا بازیکن مورد علاقه خود در این رشته را معرفی کرد.
اذیت شدم چون در آمریکا والیبال یک ورزش زنانه است!

به گزارش "ورزش سه"، آرون راسل یکی از بزرگترین ستاره‌های پلاس لیگا در این فصل است. این دریافت کننده قدرتی آمریکایی در این فصل به جمع آلورون سی ام سی وارتا زاویرچه پیوست و در مصاحبه با یک رسانه بین‌المللی در مورد اینکه والیبالیست مورد علاقه‌اش کیست صحبت کرد مصاحبه کرده است.

این واقعیت که در شرایط "عادی"، انتقال فردی مانند آرون راسل به عنوان بزرگترین "بمب" پنجره فصل پلاس لیگا مورد ستایش قرار می‌گیرد، نشان می‌دهد که پلاس لیگا چقدر قوی است. در مورد یکی از اسطوره‌های تیم ملی ایالات متحده صحبت می‌کنیم، یک والیبالیست که رزومه او شامل دو مدال برنز در بازی‌های المپیک و یک مدال نقره در مسابقات جهانی است، علاوه بر این، او برای بزرگترین باشگاه‌های ایتالیا نیز بازی کرده است.

راسل گفت: "من تا دبیرستان والیبال بازی نمی‌کردم، اما وقتی شروع کردم، دوست داشتم تمام مسابقات خارج از کشور را تماشا کنم. میخاییل وینیارسکی را به یاد دارم اما بازیکن مورد علاقه من بارتوش کورک بود، از کیفیت بازی تیم ملی لهستان هم بسیار خوشم می‌آمد."

راسل در  ادامه مصاحبه گفت: "می‌دانستم پلاس لیگا لهستان در کنار سری A، یکی از بهترین لیگ‌های جهان است، بنابراین رویای من این بود که بتوانم با بهترین بازیکنان بازی کنم و با حضور در زاویرچه به این رویا رسیدم."

او همچنین در این مصاحبه به طور گسترده از سال‌های اولیه زندگی حرفه‌ای خود یاد می‌کند که در ایالات متحده، او اغلب با اظهارنظرهای آزاردهنده از سوی مردم روبرو می‌شد زیرا والیبال در آمریکا یک "ورزش زنانه" محسوب می‌شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

اذیت شدم چون در آمریکا والیبال یک ورزش زنانه است! | ورزش سه