کد: 207561818 مهر 1403 ساعت 12:44

رد دعوی واسعی، محکومیت 3.7 میلیاردی دلفی

فدراسیون و فولاد: یک خبر خوب، یک خبر بد!

کمیته تعیین وضعیت آخرین آرای خود در مورد شکایت بازیکنان را صادر کرد.
فدراسیون و فولاد: یک خبر خوب، یک خبر بد!

به گزارش "ورزش سه"، کمیته تعیین وضعیت که در چند ماه اخیر به دلیل پرونده علیرضا بیرانوند زیر فشار شدید افکار عمومی و هواداران پرسپولیس قرار داشت، در جدیدترین آرای خود شکایت چهار بازیکن از صنعت نفت و فولاد را مورد بررسی قرار داده است. بر این اساس شکایت سعید واسعی برای گرفتن طلب خود از فولاد رد شده اما یونس دلفی توانسته حکم نزدیک به چهار میلیاردی را از این تیم بگیرد.

*در پی شکایت سعید واسعی از باشگاه فولاد خوزستان، کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان قرار رد صادر کرد.

*با توجه به شکایت محمد بختیاری از باشگاه صنعت نفت آبادان، این باشگاه به پرداخت مبلغ 5 میلیارد ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 191 میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

*در پرونده شکایت یونس دلفی از باشگاه فولاد خوزستان، این باشگاه به پرداخت مبلغ 37 میلیارد و 62 میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ یک میلیارد و 426 میلیون و 887 هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان 8 میلیارد و 538 میلیون ریال قرار رد صادر کرد.

*در پی شکایت مهدی حنفی از باشگاه صنعت نفت آبادان، کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان قرار رد صادر کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

فدراسیون و فولاد: یک خبر خوب، یک خبر بد! | ورزش سه