کد: 208281418 آبان 1403 ساعت 14:099.4K بازدید

شجاعی فردا روی نیمکت می‌نشیند

تکذیب یک شایعه درباره سرمربی حریف استقلال

با اعلام مدیر تیم فوتبال مس رفسنجان، مسعود شجاعی مشکلی برای نشستن روی نیمکت این تیم مقابل استقلال ندارد.
تکذیب یک شایعه درباره سرمربی حریف استقلال

به گزارش "ورزش سه"، با وجود اینکه مسعود شجاعی قرارداد خود را به عنوان سرمربی با مس رفسنجان امضا کرده و باشگاه نارنجی‌پوش هم از شجاعی به طور رسمی رونمایی کرده اما هنوز کارت مربیگری او صادر نشده است.

شجاعی به همین خاطر امروز در نشست خبری قبل از بازی با استقلال نیز حضور پیدا نکرد. در این بین شایعه شده که سرمربی حریف استقلال عصر شنبه نیز نمی‌‌تواند روی نیمکت مس بنشیند و همین موضوع نگرانی‌هایی را برای هواداران مس ایجاد کرده است

در این شرایط اما نادر فتح‌اللهی مدیر تیم فوتبال مس رفسنجان اعلام کرده که مشکلی بابت صادر شدن کارت شجاعی و نشستن او روی نیمکت وجود دارد. فتح‌اللهی به آنا گفت: «مشکل خاصی بابت کارت مربیگری شجاعی نیست. چون امروز جمعه بود فردا تلاش می‌کنیم تا کارت بازی شجاعی صادر شود و در بازی با استقلال روی نیمکت تیم بنشیند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تکذیب یک شایعه درباره سرمربی حریف استقلال | ورزش سه