کد: 208471826 آبان 1403 ساعت 17:28

مس سونگون ۲-۲ شهرداری نوشهر

لیگ یک/ کامبک دیدنی در سرمای تبریز!

مس سونگون از رسیدن به پیروزی در دیدار خانگی ناکام ماند.
لیگ یک/ کامبک دیدنی در سرمای تبریز!

به گزارش “ورزش سه”، در چارچوب هفته یازدهم لیگ دسته اول تیم مس سونگون در حالی به مصاف شهرداری نوشهر رفت که بعد از تغییر سرمربی این تیم و حضور علی اصغر کلانتری به جای محمد نصرتی، همه منتظر بودند تا اولین برد خانگی برای این تیم به دست بیاید.

مس این بازی را خوب شروع کرد و در نیمه اول با شوت از راه دور مهدی نجفی توانست به گل برسد. نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.

در نیمه دوم این سعید باقرپسند بود که با یک ضربه استثنایی از وسط زمین دروازه حریف را باز کرد. مهاجم این فصل مس سونگون که سابقه گلزنی به پرسپولیس با پیراهن ذوب‌آهن را دارد، با این گل توانایی خود را به معرض نمایش گذاشت و ثابت کرد هنوز هم می‌تواند شرایط خوبی را داشته باشد.

اما تیم تحت هدایت رضا ربیعی، برادر محمد ربیعی ناگهان در ۱۰ دقیقه پایانی دو گل زد و موفق شد یک امتیاز را به دست بیاورد. آنها در دقیقه ۷۹ با ضربه پوریا بالی لاشک به گل رسیدند و دقایقی بعد هم گل دوم به ثبت رسید.  

گل دوم در حالی از روی نقطه پنالتی زده شد که مس سونگون اعتقاد به عدم اعلام پنالتی داشت اما داور در سوت خود دمید و پنالتی گرفت تا محمد صابری‌پور دروازه را باز کند.

با این نتیجه مس سونگون ۸ امتیازی شد و شهرداری نوشهر هم به دوازدهمین امتیاز فصل رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

لیگ یک/ کامبک دیدنی در سرمای تبریز! | ورزش سه