کد: 209056221 آذر 1403 ساعت 11:13

لایپزیش، اوت

رسمی: حذف اولین تیم از لیگ قهرمانان

شکست مقابل استون ویلا، حذف تیم آلمانی را قطعی کرد، تیمی که در شش بازی اول مرحله گروهی امتیازی کسب نکرده است.
رسمی: حذف اولین تیم از لیگ قهرمانان

به گزارش "ورزش سه"، شش بازی طول کشید تا اولین تیم حذف شده از لیگ قهرمانان جدید مشخص شود. این تیم لایپزیش بود که با شکست 2-3 مقابل استون ویلا از تورنمنت خداحافظی کرد، در حالی که تنها دو بازی دیگر باقی مانده و هیچ امتیازی در جدول ندارد. تیم بیست و چهارم، آخرین تیمی که به مرحله بعدی صعود می‌کند، اکنون 7 امتیاز دارد.

این مرحله برای لایپزیش بسیار سخت بود. در دو بازی اول، اتلتیکو مادرید و یوونتوس تیم ردبول را شکست دادند و در بازی سوم لیورپول با نتیجه 0-1 آن‌ها را در خانه شکست داد.

2120885

در بازی چهارم، سفر به اسکاتلند برای دیدار با سلتیک نیز با شکست همراه بود، همان‌طور که در ایتالیا مقابل اینتر نیز شکست خوردند. اکنون، مقابل استون ویلا به رهبری اونای امری، با نتیجه 2-3 شکست خوردند و حذف آن‌ها تأیید شد. گل‌های جان مک‌گین، جان دوران و راس بارکلی برای تیم بیرمنگام به ثمر رسید.

بولت تراکتوراز شگفتی‌سازی تا خداحافظی

فصل گذشته، تیم آلمانی یکی از شگفتی‌های رقابت‌ها بود و در گروهی که با منچسترسیتی، یانگ بویز و ستاره سرخ بلگراد مشترک بود، رتبه دوم را کسب کرد.

در مرحله یک‌هشتم نهایی، رئال مادرید در دو دوئل بسیار نزدیک به مصاف آن‌ها رفت. در آلمان، تیم مادریدی با گل براهیم دیاز 0-1 پیروز شد. در بازی برگشت در مادرید، تیم آلمانی با گل اوربان به معجزه نزدیک شد، اما وینیسیوس با گلی که بازی را 1-1 و مجموع 2-1 به نفع تیم کارلو آنچلوتی کرد، امیدهای آن‌ها را از بین برد.

2120886
2120884
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رسمی: حذف اولین تیم از لیگ قهرمانان | ورزش سه