کد: 209337703 دی 1403 ساعت 14:09

واکنش جالب انریکه به تحریم خبرنگاران

دیشب سالن کنفرانس لوئیس انریکه در پایان بازی با لانس تقریبا خالی از خبرنگاران بود. به نظر می‌رسید این یک حرکت هماهنگ شده باشد.
واکنش جالب انریکه به تحریم خبرنگاران

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته پی‌اس‌جی با پیروزی بسیار سختی در زمین لانس و به لطف ضربات پنالتی به مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فرانسه صعود کرد. انریکه سپس در سالن کنفرانس حاضر شد و آنجا را خالی دید. زمانی که مربی پاریسی‌ها وارد سالن کنفرانس خبری شد، چند نفر بیشتر در آنجا حضور نداشتند.

2125931

انریکه بلافاصله پس از ورود و متوجه شدن وضعیت خاص سالن گفت: «چه اتفاقی افتاده؟ آیا جادو تمام شده است؟»

او سپس تصمیم گرفت روی یکی از صندلی‌های رزرو شده برای خبرنگاران بنشیند و گفت: «بیایید کنفرانس خبری را از اینجا شروع کنیم. بزن بریم.»

2125930

ولی به او توضیح دادند: «اینجا برای دوربین‌ها مناسب نیست.» و پاسخ انریکه: «دوربین‌ها، چه بدشانسی بزرگی. همیشه من را از روبرو می‌بینند.»

سرانجام، مربی اسپانیایی در برابر اصرارها، تسلیم شد. "باشه، بریم"، او این را گفت و به سمت میز خود رفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

واکنش جالب انریکه به تحریم خبرنگاران | ورزش سه