کد: 209533211 دی 1403 ساعت 21:24

حمله خرس به خانه ستاره سابق بایرن در مکزیک!

مارتین دمیکلیس، مدافع سابق بایرن مونیخ، از ورود یک خرس به حیاط منزلش در مونتری مکزیک خبر داد‌
حمله خرس به خانه ستاره سابق بایرن در مکزیک!

به گزارش "ورزش سه"، در آستانه تحویل سال نوی میلادی، مارتین دمیکلیس، مدافع آرژانتینی سابق بایرن مونیخ و منچسترسیتی که این روزها سرمربیگری رایادوس مونتری مکزیک را برعهده دارد، با تماشای یک خرس در نزدیکی منزل خود در مکزیک حسابی سورپرایز شد.

این خرس که مشخص است راه خود را گم کرده، به حیاط خانه دمیکلیس وارد شد و چند ساعتی را آنجا قدم زد. در همین راستا، همسر دمیکلیس ویدیویی از این لحظه عجیب و غریب را در صفحه اینستاگرامی خود به اشتراک گذاشت و از دختر کوچک‌شان خواست تا از بیرون رفتن از منزل خودداری کند.

2129380
2129381

البته که این موضوع تنها با ترس دمیکلیس و اعضای خانواده به پایان رسید. جالب آنکه طبق ادعای روزنامه مارکا، نزدیک به ۷۰۰ خرس در شهر مونتری مکزیک زندگی می‌کنند و تماشای چنین صحنه‌های ترسناکی‌ در این شهر امری طبیعی به نظر می‌رسد.

دمیکلیس ۴۴ ساله از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰ با پیراهن بایرن مونیخ به میدان رفت و سپس‌ پیراهن تیم هایی چون اتلتیکو مادرید، منچسترسیتی، مالاگا و اسپانیول را به تن کرد. او از ابتدای فصل جاری بعد از دو سال حضور روی نیمکت ریورپلاته، سرمربیگری مونتری را عهده‌دار شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

حمله خرس به خانه ستاره سابق بایرن در مکزیک! | ورزش سه