کد: 209640417 دی 1403 ساعت 04:01

مصدومیت مجدد مهاجم یووه به‌دلیل ریکاوری زیاد!

آرکادیوش میلیک، مهاجم لهستانی یوونتوس، در تمرینات ریکاوری دچار مصدومیت از ناحيه ساق پا شده تا بازگشتش مجددا به تاخیر بیفتد.
مصدومیت مجدد مهاجم یووه به‌دلیل ریکاوری زیاد!

به گزارش "ورزش سه"، با وجود آنکه شش ماه از مصدومیت آرکادیوش میلیک، مهاجم لهستانی یوونتوس در مسابقات یورو ۲۰۲۴ می‌گذرد اما این بازیکن هنوز آماده بازگشت به میادین نیست و به تازگی‌ دچار مصدومیت جدیدی نیز شده است.

طبق گزارش اسکای اسپورت، میلیک اخیرا از ناحیه ساق پا دچار آسیب‌دیدگی عضلانی شده است. مصدومیتی که گویا پس از فعالیت بیش از حد او در دوران نقاهت به وجود آمده است.

میلیک آخرین بار در هفته آخر فصل گذشته و در جریان پیروزی ۲-۰ یوونتوس مقابل مونزا در سری آ به میدان رفته است. مصدومیت جدید او در حالی به وجود آمده که تیاگو موتا در حال حاضر تنها دوشان ولاهوویچ را به عنوان مهاجم مرکزی در اختیار دارد و با توجه به شرایط فعلی، آنها به دنبال جذب یک مهاجم در ژانویه خواهند بود.

طبق گزارش رسانه‌های ایتالیایی از جمله توتو اسپورت، جدی‌ترین گزینه بیانکونری برای تقویت خط حمله، جاشوا زیرکزی، مهاجم هلندی منچستریونایتد است که گویا مذاکراتی با شیاطین سرخ در خصوص این انتقال نیز صورت گرفته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مصدومیت مجدد مهاجم یووه به‌دلیل ریکاوری زیاد! | ورزش سه