کد: 209641516 دی 1403 ساعت 20:45

حرف آخر درویش: سرمربی لیست مازاد می‌دهد

رضا درویش اعلام کرده که سرمربی این تیم لیست مازاد را تعیین خواهد کرد.
حرف آخر درویش: سرمربی لیست مازاد می‌دهد

به گزارش “ورزش سه”، تیم پرسپولیس در حالی تمرینات خود را برای شروع نیم فصل دوم آغاز خواهد کرد که چند بازیکن این تیم وضعیت نامشخصی برای فصل جدید دارند و پرونده جدایی آنها کاملا روی میز است.

فرشاد احمدزاده، سعید صادقی و مسعود ریگی سه بازیکن ایرانی به همراه لوکاس ژوآئو مهاجم آنگولایی، چهار نفری هستند که شایعات جدایی در مورد آنها به گوش می‌رسد.

با این حال رضا درویش در نظر دارد تا این بازیکنان فعلا به تمرینات اضافه شوند تا سرمربی جدید در مورد آنها تصمیم بگیرد. با توجه به اینکه احمدزاده و صادقی تنها هافبک راست‌های پرسپولیس هستند، جدایی انها باید با خرید بازیکن جانشین همراه شود. 

پرسپولیس امیدوار است که این بازیکنان با پیشنهاد مواجه شوند تا با دریافت رضایتنامه این بازیکنان را بفروشد و در غیر این صورت ترجیح می‌دهد آنها تا پایان فصل در پرسپولیس بمانند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

حرف آخر درویش: سرمربی لیست مازاد می‌دهد | ورزش سه