کد: 214343517 مرداد 1404 ساعت 12:25

انگاپت به اکیپ: برای این رویا ادامه می‌دهم

فوق ستاره والیبال دنیا در اندیشه مدال سوم المپیک است.
انگاپت به اکیپ: برای این رویا ادامه می‌دهم

به گزارش "ورزش سه"، اروین انگاپت، ستاره تیم ملی والیبال فرانسه، می‌خواهد در بازی‌های المپیک لس‌آنجلس در سال ۲۰۲۸ شرکت کند. او در آن زمان ۳۷ ساله خواهد بود، اما امیدوار است سومین مدال خود را کسب کند. او در مصاحبه‌ای با نشریه اکیپ گفت: «این عالی خواهد بود.»

این ورزشکار اهل سنت رافائل رویای کسب یک سکوی دیگر در المپیک را در سر دارد. او دو مدال طلای المپیک در توکیو و پاریس را در کارنامه خود دارد. حضور در لس آنجلس چهارمین حضور متوالی او در المپیک خواهد بود. انگاپت در این باره گفت: «من انگیزه دارم. اما می‌دانم که فقط به خودم مربوط نمی‌شود. به شرایط بدنی‌ام هم بستگی دارد. من ۳۴ ساله هستم. اما اگر بدنم تحمل کند، می‌خواهم تلاش کنم. رویای چهار حضور در المپیک و کسب مدال سوم را دارم. خیلی هیجان‌زده نمی‌شوم؛ نگفتم که مدال طلای سوم خواهد بود. اما فقط یک مدال سوم هم عالی خواهد بود.»

قبل از اینکه انگاپت به طور جدی المپیک لس‌آنجلس را در نظر بگیرد، او و هم‌تیمی‌هایش هدف دیگری را در ذهن دارند: مسابقات قهرمانی جهان در فیلیپین (۱۲ تا ۲۸ سپتامبر). در چهار دوره این رویداد تا به امروز، او هرگز نتوانسته به سکو برسد.  او اعتراف کرد: «امروز می‌دانم که ۹۰ درصد برای بازی در مسابقات جهانی آماده خواهم بود.»

در طول غیبت انگاپت، تیم ملی فرانسه (لس بلوس) عنوان قهرمانی لیگ ملت‌های والیبال را از دست داد و در پایان ماه ژوئیه در مرحله یک چهارم نهایی به اسلوونی باخت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار