کد: 209714619 دی 1403 ساعت 23:58

قطعی شد: استقلال- شمس‌آذر در ورزشگاه آزادی

بازی استقلال و شمس‌آذر در هفته شانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود.
قطعی شد: استقلال- شمس‌آذر در ورزشگاه آزادی

به گزارش "ورزش سه"، صبح روز چهارشنبه اعضای شورای تامین استان تهران و مدیران شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در جلسه‌ای شرکت کردند تا درباره وضعیت ورزشگاه آزادی و زمان بازگشایی آن بحث و تبادل نظر کنند.

در این نشست شورای تامین از مدیران ورزشگاه آزادی خواست تا هرطور شده این ورزشگاه را مهیای برگزاری مسابقات از شروع نیم فصل دوم لیگ برتر کنند و تا قبل از اول بهمن تکمیل شود.

مدیران ورزشگاه آزادی بعد از شنیدن سخنان مسئولان حاضر در جلسه امروز وعده دادند تا پایان دی‌ماه این ورزشگاه آماده میزبانی از لیگ برتر شود و بازی استقلال و شمس آذر را میزبانی کنند.

مهدی نصیبی، مدیر ورزشگاه آزادی، در این خصوص گفت: «شورای تامین استانداری از مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی این قول مساعد را گرفت که ورزشگاه آزادی یکم بهمن آماده برگزاری دیدار دو تیم استقلال و شمس‌آذر باشد.»

به این ترتیب بازی استقلال و شمس‌آذر در روز اول بهمن‌ماه از سری رقابت‌های هفته شانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود و آبی‌ها ورزشگاه شهرقدس را ترک خواهند کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
27اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قطعی شد: استقلال- شمس‌آذر در ورزشگاه آزادی | ورزش سه